![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ZÜLFİKAR KÖYÜ ZÜLFİKAR KÖYÜ BULUŞMA NOKTASINA HOŞ GELDİNİNZ ZÜLFİKAR ÇAYLAK MAHALLESİ![]() Yasal Uyarı... Zülfikar Köyü Bölümünden İzinsiz Alınan Resimler ve yazılar kesinlikle Yasaktır, Aksi taktirde Yasal İşlem Başlatılacaktır. Emek Hırsızlarına Allah Lanet Etsin www.aliyyenveliyullah.com Sitesinden alınan Yazıları Ve Resimleri Kaynak Göstermeden Yayınlıyan Emek Hırsızlarına Allah Lanet Etsin Zülfikar Köyü Buluşma noktası, Gurbettekilerin gözü, kulağı, dili güzel Sitemiz ![]() Zülfikar köyü Buluşma noktası gurbettekilerin gözü, kulağı, dili, güzel sitemiz... İbrahim Dokak, Memet DURAK ve Alihaydar Makas çaylak mahellesinde kahve önünde ![]() zülfikar köyü buluşma noktası, gurbettekilerin gözü, kulağı, dili güzel sitemiz zülfikar sulama kanalı Samet Dokak ![]() ZÜLFİKAR YEM FABRİKASI
ALLAHUMME SALLİ ALE MUHAMMED VE ALİ MUHAMMED VE ACCİL FERECEHUM VEL EN EDAHUM Konu CEMALETTİN YALDIR tarafından (11-09-2008 Saat 05:48 ) değiştirilmiştir. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ZÜLFİKARDAN BİÇER DÖVERLE BUĞDAY BİÇME GÖRÜNTÜSÜ KEMAL KILIÇLI MUSTAFA KAPLAN ![]() ZÜLFİKAR MEZARLIK GİRİŞ KAPISI ![]() ZÜLFİKAR KÖYÜNE GİRİŞ
ALLAHUMME SALLİ ALE MUHAMMED VE ALİ MUHAMMED VE ACCİL FERECEHUM VEL EN EDAHUM Konu CEMALETTİN YALDIR tarafından (08-01-2008 Saat 07:17 ) değiştirilmiştir. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ZÜLFİKAR KÖY MUHTARLIĞI MEMET EMİN MAKAS ![]() ZÜLFİKAR KÖYLÜLERİNİN BULUŞMA NOKTASI Gurbettekilerin Gözü, Kulağı, Dili Güzel Sitemiz... Tek Yürek...Tek Ses... Zülfikar Köyünün İlk Sitesi Zülfikar köyünde hocalık yapan şeyh H. Ali Çalar
ALLAHUMME SALLİ ALE MUHAMMED VE ALİ MUHAMMED VE ACCİL FERECEHUM VEL EN EDAHUM Konu VELAYET tarafından (08-23-2009 Saat 07:59 ) değiştirilmiştir. |
|
||||
|
||||
![]()
BENİM GURBETÇİM
![]() Kara gurbetlerde gayri diyarda Kim bilir ne çeker benim gurbetçim bırakmaz sineyi bir yıl nadasa Üst üste dert eker benim gurbetçim Bir bülbülki gide çalıya kona Bir dost can dese çor gelir ona Gavur ellerinden nazlı vatana Bir hüzünle bakar benim gurbetçim Hasretten saçları ak olmuş artık Tüyden döşek olsa ona samanlık Baba ocağı koymuş kasanlık, Ele çıra yakar benim gurbetçim Tasadadır anam sağmı öldümü Mor menekşe kızıl güller soldumu Hele birde bir izine geldimi Gitmeye can çeker benim gurbetçim Ya sabır çekerek hep döze döze Yarınlar bıraka oğula kıza Beş para etmeze özün bilmeze He deyip baş eğer benim gurbetçim Orada vatanın derdini çekti O nerde bayrağı oraya dikti Olurya mescidde ibadet vakti Ol zamana değer benim gurbetçim İbrahim DOKAK www.aliyyenveliyullah.com DAN ZÜLFİKARLI GURBETÇİLERİMİZE BU ŞİİR HEDİYEDİR ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
KÖYÜM ZÜLFİKARI ÖZLEDİM BU ŞİİR'İ GÜZEL KÖYÜME HEDİYE EDİYORUM
BENİM KÖYÜM Herkesin bir köyü vardır Dünyaya değişmeyeceği Tarlası ile bahçesi ile Benim de bir köyüm var Kenarın dan kanal geçer Çocukluk günlerimizde Kaçıp kaçıp yüzdüğümüz Benim de bir köyüm var Zülfikar'dır köyümün adı Köyün ortasında kahve Muhabbetler orda başlar Benim de bir köyüm var Kanal başlarında insanlar Bakarken akan suya Dertleşirler orada Benim de bir köyüm var Kimbilir kimler dertleşti Kahkahalar atıldı beklide Şimdi aramızda olmayan Nice insanlar geçti Kaldırsan başını yukarı Görürsün ancak göğü Yeşillikler arasında Benim de bir köyüm var. Furkananıl YALDIR ![]() Konu CEMALETTİN YALDIR tarafından (10-10-2008 Saat 06:01 ) değiştirilmiştir. |
|
|||
|
|||
![]()
Benim Köyüm
Benim köyüm, güzel köyüm Bizler için özel köyüm Gençlerin taksilerle, Yaşlılar bastonla gezer köyüm Doktorları, mühendisleri Sıra sıra dizer köyüm O’nu unutup gidenlere Çok üzülür, kızar köyüm Büyük şehirlerde yaşayan Zaman gelir bezer köyüm Emekli olunca sana döner Sende evin dizer köyüm Tatillerde özleminle Herkes sana koşar köyüm En mutlu günlerini Onlar sende yaşar köyüm Düğünlerde köylülerin Nerde olsa coşar köyüm El ele, gönül gönüle Birlikte mutlu yaşar köyüm Gurbettekiler sana hasret Özleminle gezer köyüm Özde nur da duygulanıp Sana şiir yazar köyüm ÖZDENUR ![]() Konu ÖZDENUR tarafından (07-12-2008 Saat 01:43 ) değiştirilmiştir. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ZÜLFİKAR MİNARESİNDEN MEDZAMOR NÜKLER ELEKTİRİK SANTIRALI'NIN GÖRÜNTÜSÜ 4, KM. KIRMIZI ÇİZGİ İÇİNDE İŞARETLİ .MÜRŞİTALİ KÖYÜ TARAFI. ALİCAN MALKARA KÖPRÜSÜ ERMENİSTAN SINIR KAPISI ZÜLFİKARA 5,KM. ![]() Medmazor Nükler Elektirik Santralı. Köyümüze 4 km.Aras nehrinin Üstünden çekilen resim Iğdır yıllardır büyük bir tehlike ile karşı karşıya. 1970 yılında kurulan eski teknoloji nükleer santral hem Iğdır'ı hem de Ermenistan'ı tehdit eder hale gelmiştir. 1988 yılında meydana gelen deprem ile bu tehlike ilk sinyallerini vermiş çatlayan reaktörlerinden birinden sızan radyasyon çevreye yayılmış yavaş yavaş etkisini göstererek kanserli hastaların çoğalmasına ve insanların kanserden ölmesine neden olmuştur. Olmayada devam ediyor. Yanı başımızda büyük bir tehlike oluşturan medzamor nükleer santralının kapatılması için uluslar arası baskılar hala sürüyor. ![]() Ayaktakiler: Muzaffer TÜRKOĞLU, Hüseyin BALLI, Memet ÇAYIR, Cemalettin, Şükrü KANCAR. Oturanlar: Yahya KILIÇ, Selehattin AKSU, Veli ÇİMEN ![]() AS SUBAYIN OĞLU, RAHMETLİ YAKUP YALDIR , KARAKOL KOMUTANI, RAHMETLİ HİLAL KARACA , KÖY ÖĞRETMENİ MEMET KURS, AS SUBAYIN OĞLU ![]() Ayaktakiler: 1-İlhan ÜNLÜ,2- Ahmet ÖĞÜT(seferkulu), 3-Turgay ÇAYIR,4- Musa DURMUŞ, 5-Memet KAVAK (emoğıdır)6- Sefer GÜNERİ,7- Mecit PARLAR. Oturanlar: 1-Şener BAHŞİ, 2-Caferkulu KANCAR, 3-İsmail TÜRKOĞLU RAHMETLİ,4- Ertuğrul ÇAYIR(Etçi), 5-Oturanların İçinde Ayakta Duran Oruç YALDIR,6- Abdil huseyin DOKAK(Avdo)
ALLAHUMME SALLİ ALE MUHAMMED VE ALİ MUHAMMED VE ACCİL FERECEHUM VEL EN EDAHUM Konu CEMALETTİN YALDIR tarafından (01-11-2009 Saat 08:44 ) değiştirilmiştir. |
|
|||
|
|||
![]()
ALLAH'IN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN HİZMETLERİNİZDEN DOLAYI, ELLERİNİZE SAĞLIK.
SİTE YÖNETİCİSİNE NASIL NASIL ULAŞABİLİRİM, RESİM YÜKLEYEMEDİM NASIL YÜKLEYEBİLİRİM? |
|
||||
|
||||
![]()
ALLAH'IN CC SELAMI RASULULLAH (SAS EHL-İ BEYT (AS) ONUN SEÇKİN ASHABININ VE ŞİALARININ ÜSTÜNE OLSUN. SUDE KARDEŞİM BİZE ULAŞMANIZ İÇİN ANA SAYFADA (İLETİŞİM) VAR ORADAN MSN VE TELEFON NUMARASI YAZIYOR ULAŞABİLİRSİNİZ.
DEĞERLİ KARDEŞLERİM KISA ANILARINIZI VE ŞİİRLERİNİZİ ELİNİZDEKİ ESKİ FOTOĞRAFLARINIZI BİZİMLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ www.aliyyenveliyullah.com
ALLAHUMME SALLİ ALE MUHAMMED VE ALİ MUHAMMED VE ACCİL FERECEHUM VEL EN EDAHUM Konu CEMALETTİN YALDIR tarafından (07-31-2008 Saat 02:50 ) değiştirilmiştir. |
|
||||
|
||||
![]()
Bu Şiir'im Filistinli Çocuklara
GÖRÜNMEYEN ÇOCUK Ben dünyaya gelirken Anneyi babayı sizden öğrendim Kardeşi,bacıyı,amcayı,dayıyı. Sizden öğrendim komşuyu akrabayı Siz bana öğrettiniz, ekmeği aşı Bana siz öğrettiniz toprağı taşı Ekmeğin yenmesini suyun içilmesini İnsanın insana merhaba demesini Allah'ı peygamberi, Kur'an'ı sevmesini Dinimizin islam Dini İslam dininin ise sevgi olduğunu Ben sizden öğrendim aşug ile maşugu Karanfili, goncayı gülü Zümrüt ankayıda öğrettiniz bana Sadakati bileyim dye Bana öğretirken doğru izi Şimdi anlıyorum bana yalan söylediğinizi Siz bana silahtan sözetmediniz Siz bana mermiden söz etmediniz hiç Bana acılardan bahsetmediniz Bebelerinde bir gün acı çekeceklerini Bebelerinde bir gün zulum göreceklerini Neden bana anlatmadınız Ekmeği suyu, aşı anlatırken kana, kana Neden açlıktan sefaletten suzuzluktan söz etmediniz bana. Siz bana ceylanların su içtikleri gölleri Serçelerin yıkandıkları çayları anlattınız Bana insanların yarattığı kan gölünden Söz etmediniz hiç. Biz hayvan keseriz kurbanan kurbana dediniz. Biz bir gün olurda insanda keseriz demediniz bana Siz bana namusu şerefi anlatırken O kutsaldır dediniz O alının akıdır dediniz O başta taşınır dediniz Niye bana namusuzu anlatmadınız Neden bana namusuzluğu anlatmadınız O namusun şerefin de bir gün Ayaklar altında ezileceğini Neden demediniz bana Siz bana yalan söylediniz Siz beni aldattınız Aşınız ekmeğiniz sizin olsun Namussuz olupta vatanlı mı olayım Namuslu olup ta vatanlı mı öleyim Bir onu bana söyleyin bari. İBRAHİM DOKAK Konu İBRAHİM DOKAK tarafından (07-17-2008 Saat 02:32 ) değiştirilmiştir. |
|
||||
|
||||
![]()
MÖVLA ALİ
Ruhum muthiş karanlıklar içinde, Çırpınıram imdadıma tez yetiş. Fırtınalar ümidimi boğuptu, Mövla Ali feryadıma tez yetiş. Bir sınıh sal ile çıkmışım yola, Özlediyim yere çatmadım hele. Yorgunluk Çöküptü kanada, kola, Mövla Ali Kanadım ol harayıma tez yetiş. Azmışam Yolumu, bilmirem hayana dönüm, Yaslara batıp gülüm bülbülüm, Ölüptü emelim soluptu gülüm, Mövla Ali Gözlerinle sen dadıma tez yetiş. Şükran YALTI Konu Şükran YALTI tarafından (07-19-2008 Saat 05:26 ) değiştirilmiştir. |
|
|||
|
|||
![]()
Çok güzel bir şiir Allah razı olsun
Allah Mövla Ali as'ın şefaatini üzerinizden eksik etmesin inş. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() H.Selahattin Ufuk, Zamanında Iğdırın en iyi terzilerinden di. Dükkanın da hem kumaş satar hemde 7, 8 kişi çalıştırarak terzilik yapardı, Iğdırın sevilen sayılan ve en ileri gelen esnaflarından biriydi. Zülfikar köyüne bir dönemde Muhtarlık yapmıştır ![]() Zülfikar Köyünde Ehl-i Beyt (as) Resimlerini Duvarlarda Görmek her zaman mümkündür ![]() H.Ali yaltı bir dönemde muhtarlık yapmıştır ![]() Zülfikar Köyü Buluşma Noktası, Gurbettekilerin Gözü, Kulağı Dili ve Sesi Zülfikar köyünde Garip seyyid türbesi içten görüntü. Araştırmalara göre 1820 ve 1879 tarihleri arasında garip seyyid Ali köyümüzde yaşamıştır.
ALLAHUMME SALLİ ALE MUHAMMED VE ALİ MUHAMMED VE ACCİL FERECEHUM VEL EN EDAHUM Konu CEMALETTİN YALDIR tarafından (11-09-2008 Saat 06:00 ) değiştirilmiştir. |
|
|||
|
|||
![]()
Zülfikar Köyü Buluşma Noktası, Gurbettekilerin gözü, kulağı, dili güzel Sitemiz
Zülfikar Köyünün İlk Sitesi, Tek Ses.Tek Yürek Ben Zülfikar adlı köyün olduğunu ilkkez duydum ve görüntülerin burda gördüm.Gerçekten çok güzel yeşili, ormanı bol şirin bir köymüş. Paylaşım için teşekkürler.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ZÜLFİKAR KÖYÜNÜN UYDUDAN ÇEKİLMİŞ HALİ ![]() UYDUDAN ÇEKİLMİŞ CAMİ TARAFININ GÖRÜNTÜSÜ ![]() UYDUDAN ÇEKİLMİŞ KÖYÜN KENT TARAFININ GÖRÜNTÜSÜ ![]() UYDUDAN ÇEKİLMİŞ ÇAYLAK TARAFININ GÖRÜNTÜSÜ
ALLAHUMME SALLİ ALE MUHAMMED VE ALİ MUHAMMED VE ACCİL FERECEHUM VEL EN EDAHUM Konu CEMALETTİN YALDIR tarafından (08-28-2008 Saat 08:47 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|