![]() |
|
||||
|
||||
![]()
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم اَللَّهُمَّ خُصَّ اَنْتَ اَوَّلَ ظالِمٍ بِاللَّعْنِ مِنّى وَابْدَأْ بِهِ اَوَّلاً ثُمَّ الثَّانِىَ وَالثَّالِثَ والرَّابِعَ اَللَّهُمِّ الْعَنْ يَزيدَ خامِساً وَالْعَنْ عُبَيْدَ اللَّهِ بْنَ زِيادٍ وَابْنَ مَرْجانَةَ وَ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ شِمْراً وَ آلَ اَبى سُفْيانَ وَ آلَ زِيادٍ وَ آلَ مَرْوانَ اِلى يَوْمِ الْقِيمَةِ. "Allah'ım, sen, (Resul ve Ehl-i Beyt'ine) ilk zulmedeni benim özel lanetime mazhar eyle. Bunun için de, önce birinci, sonra ikinci, sonra üçüncü ve sonra da dördüncüden başla. Sonra da... Yezid'e lanet eyle. Ziyad'ın ve Mercâne'nin oğlu Ubeydullah'a, Sa'd oğlu Ömer'e, Şimr'e, Ebu Süfyan'ın, Ziyâd'ın ve Mervân'ın soyuna kıyamet gününe kadar lanet et." علی ♥علی ♥علی MEN ALİYYEL MURTAZA' NIN NÖKERİYEM علی ♥علی ♥علی
|
|
||||
|
||||
![]()
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم اَللَّهُمَّ خُصَّ اَنْتَ اَوَّلَ ظالِمٍ بِاللَّعْنِ مِنّى وَابْدَأْ بِهِ اَوَّلاً ثُمَّ الثَّانِىَ وَالثَّالِثَ والرَّابِعَ اَللَّهُمِّ الْعَنْ يَزيدَ خامِساً وَالْعَنْ عُبَيْدَ اللَّهِ بْنَ زِيادٍ وَابْنَ مَرْجانَةَ وَ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ شِمْراً وَ آلَ اَبى سُفْيانَ وَ آلَ زِيادٍ وَ آلَ مَرْوانَ اِلى يَوْمِ الْقِيمَةِ. "Allah'ım, sen, (Resul ve Ehl-i Beyt'ine) ilk zulmedeni benim özel lanetime mazhar eyle. Bunun için de, önce birinci, sonra ikinci, sonra üçüncü ve sonra da dördüncüden başla. Sonra da... Yezid'e lanet eyle. Ziyad'ın ve Mercâne'nin oğlu Ubeydullah'a, Sa'd oğlu Ömer'e, Şimr'e, Ebu Süfyan'ın, Ziyâd'ın ve Mervân'ın soyuna kıyamet gününe kadar lanet et." علی ♥علی ♥علی MEN ALİYYEL MURTAZA' NIN NÖKERİYEM علی ♥علی ♥علی
|
|
||||
|
||||
![]()
Allah razı olsun
|
||||
|
||||
![]() Allah razi olsun
ellerinize saglik paylasim icin tesekkürler
Çalınan Her Kapı Hemen Açılsaydı; Ümidin,Sabrın ve İsteğin Derecesi Anlaşılmazdı,Bir Kelebek Avcısı Bile Çalıların Yırttığı Ayaklarla Koşmak Zorundaysa,Hayatın Anlamını Eliyle Koymuş Gibi Bulmak Kimin Harcı?
|
|
|||
|
|||
![]()
Paylaşımın için Allah razı olsun
|
||||
|
||||
![]() ![]()
-LA FETA İLLA ALİ LA SEYFE İLLA ZULFİKAR- -ALİ GİBİ YİĞİT , ZÜLFİKAR GİBİ KILIÇ YOKTUR- Konu azeri76 tarafından (04-21-2010 Saat 09:29 ) değiştirilmiştir. |
|
||||
|
||||
![]()
allah bu resimleri koyandan razi olsun tesekurler
|
|
|||
|
|||
![]()
Allah bizleri Ondört Masum (as) Yolundan Ayırmasın
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() De ki: Sizden, tebliğime karşılık bir ücret istemiyorum, istediğim, ancak Ehl-i Beytime sevgidir ve kim güzel ve iyi bir iş yaparsa onun güzelim mükâfâtını arttırırız; şüphe yok ki Allah, suçları örter, iyiliğe, mükâfatla karşılık verir. Şura Süresi. Ayet 23 |
|
|||
|
|||
![]() ![]() İmam, Allah’ın kelimesidir, hüccetidir, vechidir, nurudur. Allah’ın hicabıdır, ayetidir. O’nu Allah seçer ve istediği makamı O’na verir. Böylece O’na itaat etmek ve O’nun Velayeti tüm varlıklara farz olur. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() De ki: Sizden, tebliğime karşılık bir ücret istemiyorum, istediğim, ancak Ehl-i Beytime sevgidir Şura Süresi. 23 Ayet |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Resul-i Ekrem (s.a.a) buyurdu: “Allah-u Teâla cenneti, benim Ehlibeyt’ime zulüm ve ihanet edenlere, sövenlere, onlarla savaşanlara ve itretimi inciterek bana eziyette bulananlara haram kılmıştır.” Kaynaklar: [ Zehair-ul Ukba, s.20, El Keşşaf Tefsiri, Şura suresi 23. ayetin tefsiri ] |
|
|||
|
|||
![]() ![]() O'na Feda Olum Allah Rasulu Hz.Muhammed (salallahu aleyhi ve alih) buyurdu : “Müminin amel defterinin başlığı, Ali bin Ebi Talib (aleyhisselam)'ın sevgisidir” Kaynaklar: el-Müttaki el-Hindi "Kenz'ul Ummal" c11, s601 Hadis No: 32900; İbn-i Hacer “es-Sevaik’ul Muhrika” s125, Hadis No: 32; el-Suyuti "Cami us-Sağir" c2, s45 Mısır bas;Hatip el-Bağdadi "Tarih-i Bağdat" c4, s410 Mısır bas; İbn-i İbn-i Hacer "Lisan'ül Mizan" c4, s471; es-Safvari “Nezhet'ül Mecalis” c2, s208; İbn-i Asakir “Tarih-i Dimaşk” Hadis No: 1262; Menakıb-ı Meğazeli s243 Hadis No: 290; en-Nebehani “el-Feth’ül Kebir” c2, s245) |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|